Beste vrienden,
Feest je met ons mee? In het kader van de bruisende feestdag van de Vlaamse Gemeenschap nodigen we jullie van harte uit om samen de 11 juli feestdag te vieren tijdens een onvergetelijke picknick in het prachtige Nomadland! Deze bijzondere dag staat volledig in het teken van democratisering, en het mooiste is dat iedereen, ongeacht je nationaliteit, van harte welkom is om met ons mee te vieren.
Datum: 11 juli 2023
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: Nomadland, Meeuwerstraat 27, 3600 GENK
Bij deze gezellige picknick willen we jullie meenemen in het verhaal achter de 11 juli feestdag. We zullen de oorsprong en betekenis ervan delen, waarbij we stilstaan bij de Vlaamse strijd voor culturele en politieke autonomie. Daarnaast zullen we samen de principes van democratie en gelijkheid vieren, terwijl we genieten van elkaars gezelschap en onze diverse achtergronden.
Natuurlijk mag je ook je culinaire talenten tonen! Neem gerust een smakelijk hapje mee dat je graag wilt delen. Laten we samen een verrukkelijk buffet creëren en ons tegoed doen aan heerlijke gerechten in het gezellige Nomadland.
Voel je vrij om vrienden, familie en collega’s uit te nodigen om deze feestelijke picknick bij te wonen. Iedereen die geïnteresseerd is in het vieren van de 11 juli feestdag en het bevorderen van inclusiviteit is meer dan welkom.
Wil je ons laten weten of je van plan bent om te komen? Stuur een e-mail naar zeynep@vzwaif.be om je aanwezigheid door te geven. Zo kunnen we de picknick tot in de puntjes plannen en ervoor zorgen dat er voldoende ruimte en voorzieningen beschikbaar zijn.
We kijken er ontzettend naar uit om samen met jullie deze bijzondere dag te vieren en een onvergetelijke tijd te beleven tijdens de picknick in Nomadland. Laten we onze diversiteit omarmen en samen de waarden van democratie en gelijkheid vieren.
Tot dan!
Zeynep Ulvan

Limburg